Meteen naar de inhoud

Werkwijze

Hoe werkt het?


Wil jij extra hulp in je werkweek? Hulp met werkzaamheden waar jij tegenop ziet of die je teveel tijd kosten?

Als ondernemer heb je honderd-en-één taken op je bordje liggen. Dat maakt ondernemen juist zo leuk en afwisselend. Maar je merkt dat er structureel te veel taken blijven liggen. Dat je een éénmanszaak runt, wil niet zeggen dat je het ook allemaal alleen moet doen. Je wil zoveel, maar er is nooit voldoende tijd.

Wil je alles zelf blijven doen of wordt het tijd om keuzes te maken? Als je wilt groeien, heb je hulp nodig. 

Ik help jou met de groei van je bedrijf en zorg dat je tijd overhoudt voor zaken die écht belangrijk zijn!

In 4 stappen naar een fijne samenwerkingJuiste klik

Ik vind het belangrijk dat we een goede klik hebben en dat onze samenwerking gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Je bedrijf is jouw alles en het is niet niks om een deel van je taken uit handen te geven. Dan wil je wel dat er een klik is en dat je je thuis voelt bij Supporthuis, toch? 


Jouw wensen en dromen

Je belt, e-mailt of appt me en we maken een afspraak voor een ‘rondje van het (Support)huis’. We ontmoeten elkaar voor een echt of virtueel kopje koffie of, in mijn geval, thee. Ik stel vragen over jouw bedrijf, je behoeften, frustraties, wensen en dromen. En waarschijnlijk wil je ook het een en ander over mij weten. 


Offerte

Klikt het tussen ons, dan bepalen we wat ik voor je kan betekenen. Daarna ontvang je een gespreksverslag en een offerte. Zodra je daarmee akkoord gaat, ga ik voor jou aan de slag! 


We blijven in contact

Uiteraard praten we regelmatig even bij (‘live’ of virtueel), zodat we onze samenwerking open en transparant houden. Indien nodig passen we de werkzaamheden aan. Niks zo veranderlijk als een bedrijf in ontwikkeling!

Ik werk vanaf mijn eigen kantoor en laptop. Ik kom niet bij je in dienst, je betaalt mij alleen voor de tijd waarin ik actief voor jou aan het werk ben. Verder werk ik met jouw systemen en tools. Vrijwel alle tools die door jou gebruikt worden, kennen een online variant. Doordat ik met jouw systemen en tools werk, blijven alle gegevens op één en dezelfde plek bewaard en beschikbaar. Dat is wel zo veilig en vertrouwd. 

Supporthuis ondersteunt je graag!

Gun jij jezelf Supporthuis?