Meteen naar de inhoud

Over Supporthuis

Aangenaam!


Supporthuis, dat ben ik: Lenie Maas. Na ruim 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in verschillende (veelal commerciële) functies en branches ben ik met Supporthuis gestart. Zo heb ik mijn ideale functie gecreëerd waarin veelzijdigheid, creativiteit en online werken samenkomen in een wereld waarin ik mijn kennis en ervaring voor verschillende bedrijven kan inzetten.

Mijn ondersteuning geeft jou de ruimte om te doen waar jij goed in bent. Ik geniet er van om de klantverwachting te overtreffen en zorg er graag voor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt, zodat jij je kan focussen op jouw taken.

Naast de spreekwoordelijke duizendpoot ben ik ook de spin in het web. Mijn toegevoegde waarde voor jou samengevat: gestructureerd, communicatief sterk, accuraat, analytisch, pro-actief, oog voor detail, resultaat- en servicegericht, leergierig. Correct taalgebruik (foutloos Nederlands) is één van mijn speerpunten. Snel schakelen en omgaan met de hectiek van de dag is mij niet vreemd, ik ‘houd alle ballen in de lucht’. Taken voer ik netjes, zelfstandig en volgens afspraak uit, jij hebt er geen omkijken naar.

Ik voel én neem de verantwoordelijkheid voor iedere opdracht die aan mij toegewezen wordt, zodat ik jouw opdracht serieus en meer dan zorgvuldig oppak, uitvoer en opvolg. Ik doe wat ik zeg of heb beloofd. Daarnaast ben ik duidelijk, of het nu gaat om het scheppen van verwachtingen of om het geven en schrijven van een instructie. Ik weet de hoofd- van de bijzaken te scheiden. Jouw klant is belangrijk, maar uiteraard vergeet ik jouw belang ook niet!

Ik vind het prettig om dienstverlenend te werken. Ik hou van afwisseling, oplossingen zoeken voor problemen en inventief zijn. Zoeken naar mogelijkheden om iets makkelijker te maken en sneller te doen. Daarnaast ben ik goed in coördineren, organiseren, structureren, regelen en uitzoeken.

Ik vind het vooral belangrijk dat ik ervoor kan zorgen dat jij je prettig voelt als ondernemer.

  • Ik vind het leuk om de natuur in binnen- en buitenland te ontdekken.
  • Ik hou van knutselen en naar muziek luisteren.
  • Ik ben gek op roze (dat was je vast al opgevallen 😉), bloemen en giraffen.
  • Mijn favoriete landen zijn Denemarken en Duitsland.

Met Supporthuis bied ik je de uitzonderlijke service die ik graag zelf wil ervaren!

Supporthuis ondersteunt je graag!

Gun jij jezelf Supporthuis?