Meteen naar de inhoud

Service afgestemd op jouw behoefte en wens

Maatwerk


Bij Supporthuis wordt de service afgestemd op jouw behoefte en wens. Jij en jouw bedrijf verdienen speciale aandacht, want jij bent uniek. Daarom krijg je bij Supporthuis maatwerk. Elke opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging en wordt apart beoordeeld.

Geen standaard, want jij en Supporthuis zíjn niet standaard, maar uniek.

Afgestemd op jouw specifieke wensen, behoeften en je bedrijf

Maatwerk

Afhankelijk van jouw vraag en wensen, maakt Supporthuis een offerte. Deze kan bestaan uit een uurtarief of een projectprijs. Uiteraard als maatwerk afgestemd op jouw specifieke wensen, behoeften en je bedrijf. Je kunt Supporthuis namelijk inhuren vanaf 2 uur per week op de momenten dat het voor jou nodig is.

Afhankelijk van de gewenste werkzaamheden en flexibiliteit hanteer ik een uurtarief tussen 55 en 75 euro, exclusief btw en eventuele reiskosten.

Laten we er samen een unieke samenwerking van maken. Jij en Supporthuis, sámen voor jouw bedrijf. Ik heb er zin in! Jij ook? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan.

Vrijblijvend kennismaken

Rondje van het (Support)huis

Wil je eerst eens kennismaken en horen wat ik voor je kan betekenen? Kies dan voor het rondje van het (Support)huis waarin we ongeveer 45 minuten kennismaken met elkaar. Ik stel vragen over jouw bedrijf, je behoeften, frustraties, wensen en dromen. En waarschijnlijk wil je ook het een en ander over mij weten.

Gratis natuurlijk, want het is tenslotte een rondje van het (Support)huis.

Vrijblijvend proberen

Proeverij van het (Support)huis

Eerst eens proeven van wat ik voor je kan betekenen? Maak dan gebruik van de proeverij van het huis. Een eenmalig aanbod, speciaal voor nieuwe opdrachtgevers. Een proefperiode van maximaal een maand, waarin ik 5 uur voor je werk. Samen bepalen we de werkzaamheden. Je ervaart de mogelijkheden van Supporthuis zonder ergens aan vast te zitten. Hierna volgt een maatwerk-offerte.

275 euro exclusief btw en eventuele reiskosten.

Vele voordelen

Wat levert de ondersteuning door Supporthuis jou op?

  • – Meer declarabele uren omdat je minder tijd kwijt bent aan randzaken
  • – Meer energie omdat je met passie en plezier kunt doen waar jij goed in bent
  • – Meer focus op datgene wat voor jou belangrijk is: je diensten, je klanten, je onderneming
  • – Meer structuur en overzicht
  • – Minder stress en werkdruk

Ik zorg ervoor dat jij je weer kan focussen op het laten groeien van je bedrijf!

Supporthuis ondersteunt je graag!

Gun jij jezelf Supporthuis?