Meteen naar de inhoud

Service afgestemd op jouw behoefte en wens

Waar kan ik je mee helpen?


Dagelijkse werkzaamheden uitbesteden?

Doordat jij je bezighoudt met allerlei dagelijkse werkzaamheden (secretariële en administratieve zaken) heb je minder focus op de verkoop van je diensten en producten. Ik kan je helpen!

Ik vind het juist ontzettend leuk om anderen te helpen in alle facetten van het verkoop- en administratieve proces. Van uitzoekwerk, relatiebeheer tot verkoopadministratie, het regelwerk en de ‘rompslomp’ zijn bij mij in goede handen.

Het is tijd voor een freelance teamgenoot: iemand die met je meedenkt, taken overneemt en je ondersteuning biedt op de momenten waarop jij het nodig hebt.

Salessupport

Ondersteuning van het complete sales- en klantenservicetraject

Zoals klantenservice, offertes maken, verzenden en opvolgen, onboarding nieuwe klanten, contractbeheer, after sales, klachtenbehandeling, onderzoek naar concullega’s, referenties (testimonials, reviews) opvragen, bewerken en plaatsen op o.a. website, etc.

Officesupport

Administratieve taken, managen van je office

Zoals structureren administratie, maken en verzenden van facturen, betalingen controleren en nabellen, facilitaire zaken, voorraadbeheer, relatiegeschenken uitzoeken en bestellen, sparringpartner, etc.

Communicatiesupport

Alle voorkomende communicatie-ondersteuning

Zoals verzorgen correspondentie, standaardiseren en personaliseren van je correspondentie, tekstcorrectie (taal- en typefouten en interpunctie corrigeren), checken en up to date brengen van de informatie op je website, onderwerpen en invalshoeken bedenken voor nieuwe content, benaderen van gasten voor podcasts, maken van templates voor e-mail, etc.

Eigenlijk teveel om op te noemen. Allemaal taken die je aan mij kunt overlaten. Als je deze taken uitbesteedt, dan kun jij je richten op waar je goed in bent. Daardoor groeit je bedrijf en levert het meer op. Een win-winsituatie.

Wil je iets uit handen geven of ondersteuning krijgen bij iets dat niet hierboven genoemd wordt? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij graag meer bereiken in minder tijd? Ik help je graag!

Supporthuis ondersteunt je graag!

Gun jij jezelf Supporthuis?